Water besparende douchekop Aloe Black

Productnr.: 1241

€ 89,95
incl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 1-4 Werk dag(en)

Beschrijving

Water besparen wordt een kleuren spel! Het verminderen van je waterverbruik op een leuke, educatieve en milieuvriendelijke manier kan met de HYDRAO. Dankzij een geïntegreerd LED-systeem in de slimme douchekop, wordt de waternevel verlicht met verschillende kleuren, afhankelijk de hoeveelheid water. Hiermee kan je in real-time je waterverbruik en de energie die nodig is om het te verwarmen zien!

  • Groen 10L
  • Blauw 20L
  • Paars 30L
  • Rood 40L
  • Knipperend rood bij meer dan 40L

Bovenstaande is de standaard instelling. Met de Hydrao app kun je deze wijzigen. Ook alle kleuren uitzetten is een optie.
Let op!
Om te goed te werken, heeft de Hydrao een minimale waterdruk nodig van 1,2 bar. Dit kun je eenvoudig nagaan met je oude douchekop: Hou de oude douchekop op zijn kop en zet de kraan volledig open. Komt de straal 60cm hoog, dan is de druk voldoende voor de Hydrao om goed te werken. De Hydrao zelf verbruikt 9L per minute bij gebruik van de meegeleverde waterbespaarder. Zonder is het 11L per minute.
Hydrao AppBeschikbaar voor android en IOS (bluetooth 4.0 noodzakelijk)Met de Hydrao app kun je het waterverbuik bijhouden en vergelijken met het verleden of het gemiddelde verbruik. Daarnaast kun je bijvoorbeeld de kleuren instellen bij de verschillende hoeveelheden water.De Hydrao kan 200 douchebeurten oplaan in de kop zelf. Vervolgens kun je deze uploaden naar je telefoon door de telefoon binnen een paar meter van de douchekop te houden.