PURLINE ® BIO-ETHANOL OPEN HAARD,

Productnr.: 1358

€ 1.249,00
incl. btw, excl. levering
Levertijd: 1-8 Werk dag(en)

Beschrijving

De biochimen bieden een alternatief voor traditionele open haarden voor degenen die willen genieten van een vuur met echte vlammen zonder de noodzaak van werken of voorzieningen. Ze werken dankzij een Alcohol van natuurlijke oorsprong en een hoog energetisch vermogen, waardoor een gevoel van bijna onmiddellijke warmte wordt bereikt. Deze Alcohol behorend tot het assortiment van hernieuwbare energieën, geeft alleen waterdamp af in een zwakke hoeveelheid op het moment van verbranding, waarmee je ook dampen en as kunt vergeten.

Met het biochimenea zult u genieten van een gezellige woning in uw woonkamer of een andere kamer om de warmte van de vlammen te voelen met een unieke en charmante sfeer. Het kan worden gebruikt als een salontafel in uw woonkamer of eetkamer.

features

Biochimenea salontafel.
Afmetingen (LxPxH): 120 x 60 x 55 cm
Gewicht: 25 kg
Geschatte warmtevraag: equivalent aan 3,0 kW
Afwerking: geëmailleerd staal en gehard glas.
Capaciteit: 1 aanbetaling van 3.0L. Gemaakt van roestvrij staal, dus de weerstand is een zekere garantie.
Echte vlammen, gevoel van bijna onmiddellijke warmte
Schoon, rookvrij, asvrij en gemakkelijk te onderhouden
Onafhankelijk van een andere energiebron, zoals gas of elektriciteit

De brandstof

De biochimeneas gebruiken een vloeibare brandstof van plantaardige oorsprong schoon en respectvol met de omgeving. Het wordt verkregen door een volledig natuurlijk proces, door de vergisting van planten zoals suikerriet, bieten, enz. en door de destillatie van het zetmeel in tarwe en maïs.