PURLINE NEMESIS Wandhaard op ethanol in wit staal en gehard glas

Productnr.: 1355

€ 439,00
incl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 1-8 Werk dag(en)

Beschrijving

Heb je er al eens aan gedacht om een open haard in huis te hebben? Dankzij Purline kun je het nu bereiken, je hebt alleen deze bio-haard nodig, een beetje van zijn vloeibare brandstof van natuurlijke oorsprong en je hebt snel een vuur met echte vlammen en warmte in je woonkamer, slaapkamer of kantoor, schoon, zonder rook of as en gemakkelijk te onderhouden. Het bevat ook keramische vezels om de veiligheid te garanderen.

Het bevat een ophangset en de afmetingen (LxDxH: 70 x 24,5 x 55 cm), de stevigheid (15 kg) en het moderne ontwerp maken het perfect om op te hangen. aan de muur of ingebed, zonder dat er werk of rookafvoer nodig is, wat bijdraagt ??aan het creëren van een gastvrije, warme en authentieke omgeving.

De NEMESIS is een biohaard met een modern design die gemakkelijk te combineren is met uw woning en een moderne en verfijnde touch zal geven. Gemaakt van wit afgewerkt staal en gehard glas, het bevat een tank van 1,25L met een vlam die kan worden geregeld, en het verwarmingsvermogen is gelijk aan 2KW.