Malatec Solar Tuinverlichting set - 6 stuks

Productnr.: 1469

€ 21,00
incl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 1-9 Werk dag(en)

Beschrijving

Productbeschrijving

Solar Tuinverlichting set - 6 stuks, Wilt u ook sfeervolle verlichting in uw tuin zonder enig onderhoud? Met de Malatec tuinverlichting is plaatsen van verlichting een fluitje van een cent! Wanneer u de fakkels plaatst, moet u ervoor zorgen dat deze zoveel mogelijk licht ontvangen. Hierna is het enkel genieten van uw sfeervolle tuin! De lampen hebben een ronde bol aan de bovenkant en produceren een wit licht wat erg leuk is om een plantenbak of looppad mee te verlichten.

Mooi en decoratief
Automatische aan-/uitschakelaar
Geen onderhoud en waterdicht
Milieuvriendelijk
Snoerloos
Sterk en licht kunststof

Duurzaam
U bent milieubewust bezig omdat de fakkels op zonne-energie werken en is het uitermate handig dat de fakkels snoerloos zijn. U hoeft geen rekening te houden met een snoer naar een stopcontact en kunt de fakkels plaatsen waar u wilt. U heeft na het plaatsen geen omkijken meer, de tuinfakkels zullen automatisch aangaan bij zonsondergang en dimmen bij zonsopkomst.

Waterdicht
De lampen zijn waterdicht en bestendig voor elk type weer. Bij zonsopkomst zullen de lichten automatisch dimmen, en bij schemering zullen zij aangaan. Het zijn amorfe zonnepanelen, dit is een sterke kunststof en is daardoor uiterst geschikt voor buitengebruik.

Specificaties:

  • Kleur: Zwart met witte bol
  • Materiaal: Hoogwaardig kunststof
  • Afmeting: 32 x 9 cm
  • Lichtbron: LED
  • Werkingstijd: 6 uur bij volgeladen batterij
  • Aantal lampen in verpakking: 6