Herzberg: Automatische Waterslang Haspel van 15 Meter met PP-montage - Met UV- en Vorst Bescherming

Productnr.: 1313

€ 77,00

incl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 1-3 Werk dag(en)

Beschrijving

Productbeschrijving

Heb jij last van rommel in de tuin? Een tuinslang die altijd in de weg ligt? Dit is niet alleen onhandig maar ook schadelijk voor de levensduur van jouw tuinslang. Maak kennis met de Herzberg: Automatische Waterslang Haspel, het is tijd voor een goede tuinslang!

Tijd voor een nieuwe tuinslang!
Kijk naar de staat van je oude tuinslang die je een paar jaar geleden hebt gekocht. Hij ligt waarschijnlijk in de zon, helemaal in de knoop. Dit is duidelijk niet zo'n nette manier om je tuinslangen te bewaren. maak kennis met de Herzberg HG-2026, 15M automatische waterslanghaspel. Deze moderne en ergonomisch ontworpen eenasslang is netjes, opgeruimd en voorkomt schade aan jouw tuinslang. Deze tuinslang heeft een intrekbare eenheid die hem beschermt tegen elk seizoen zonder de knikken en knopen.

Gemakkelijk in gebruik
Herzberg: Automatische Waterslang Haspel is zorgvuldig ontworpen en is gemakkelijk aan de muur te bevestigen. De intrekbare tuinslang haspel is voorzien van een verkrachtig vergrendelingssysteem, dit houdt in dat je de tuinslang gemakkelijk kan uitrollen en op de bepaalde lengte kan vergendelen. Geef er weer een klein tuigje aan en de tuinslang is zo weer opgeborgen.

Ophangen is een fluitje van een cent
De tuinslang haspel wordt geleverd met een voorgemonteerde eindfitting, zodat deze snel kan worden aangesloten zodra deze bij jou thuis is aangekomen. Zodra de tuinslang haspel is gemonteerd kan deze met gemak 180 graden gedraaid worden, zo heb jij de ultime vrijheid tijdens het wateren van jouw tuin. Als de tuinslang is ingerold is deze beschermt tegen de zon, regen en vorst zo zal je de langste levensduur uit jouw tuinslang halen.

De fitting heeft een uniek ontwerp dat maximale sterkte en langdurige lekpreventie biedt. De gietaccessoires zijn praktisch en duurzaam en zullen zeker lang meegaan. De tuinslang haspel wordt geleverd met een premium handsproeier.

Voordelen:

✓ Handig en ergonomisch ontwerp.
✓ Topkwaliteit en stevige materiale.n
✓ Intrekbare waterslangeenheid.
✓ State of the art sluitsysteem.
✓ Premium handsproeier.
✓ Ergonomisch gevormd handvat en moeiteloos van de muur verwijderd
✓ Geen buigen en aanzwengelen en knopen aan de slang
✓ Flexibel in gebruik en gemakkelijk te transporteren
✓ Met anti-drip ontwerp
✓ Met UV- en vorstbescherming
✓ Corrosievrije eenheid
✓ Kan 180 ° in beide richtingen zwenken
✓ Perfect voor tuinhobby, autowassen, schoonmaken, etc.

Specificaties:

  • Merknaam: Herzberg
  • Kleur: zwart en blauw
  • Slanglengte: 15 + 1.5m
  • Slangmaterialen: PVC
  • Slangafmetingen: 1/2 "
  • Fitting: 3/4 "
  • Werkdruk: 150psi
  • Gewicht van het product: 6.8kgs


100% Tevredenheidsgarantie
Wij geloven in de kwaliteit van onze producten en streven ernaar iedereen optimaal te kunnen helpen. Ben je niet tevreden met jouw aankoop? Wij kijken graag samen naar een gepaste oplossing.


Gooi jouw oude opgeknoopte tuinslang in de prullenbak en bestel de Herzberg: Automatische Waterslang Haspel vandaag!