Esschert Terraskachel + Houtopslag Zwart L

Productnr.: 1214

€ 224,00
incl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 1-5 werk dag(en)

Beschrijving

L terraskachels met houtopslag

Genieten van vuur en tegelijkertijd heerlijk eten? Dat kan met deze grote terraskachels met barbecue in maat L. De terraskachels zijn 76,4x38,8x137,1 cm. Door de grootte van deze terraskachels geniet je van heerlijke warmte en de barbecue biedt genoeg voor al het lekkers! Direct onder de barbecue grill bevindt zich een asbak waardoor je dit gemakkelijk kan schoonmaken. Deze terraskachel is voorzien van een houtopslag, zodat je het hout gemakkelijk bij de hand hebt.

Een buitenkachel zorgt voor extra sfeer in jouw tuin. Gezellig samen in de tuin zitten. Deze buitenkachel zorgt er voor dat ‘s avonds buiten zitten geen straf hoeft te zijn. De buitenkachel van Esschert Design is een echte eye-catcher, strak en modern vormgegeven. De Esschert Design kachel is voorzien van een speciale coating, deze gaat dus wel even mee. Wist je trouwens dat er ook een praktische mogelijkheid is om hout op te slaan. Dat is pas handig!

Buitenkachel: prachtig afgewerkt

Deze haard van Esschert Design heeft een hoge schoorsteen. Nooit meer in de rook zitten dus! De opbergruimte aan de onderzijde van de haard biedt tevens voldoende plek om een voorraad haardblokken kwijt te kunnen. Zet hem neer op een mooi plekje op het terras en geniet nog jaren van aangename warmte en een knisperend vuurtje.

LET OP

Dit product kan na een aantal keren gebruiken gaan roesten. De verf kan door de hitte deels afbladderen. Voor onderhoud kun je een kachelspray bijbestellen. Hiermee bescherm je dit product tegen roesten en behoud je de mooie zwarte tint.