Biobrandstofbarbecue met ijzeren plaat

Productnr.: 1389

€ 179,00
incl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 1-9 Werk dag(en)

Beschrijving

De biobrandstofbarbecue is een nieuwe manier om van bio-haarden te genieten. Speciaal vervaardigd om te kunnen koken met ethanol uit de fermentatie en / of destillatie van suikers uit verschillende gewassen, zoals maïs, tarwe of suikerriet.

De hoge calorische waarde van de natuurlijke brandstof die het gebruikt en het ijzergietijzer waarop het voedsel wordt geplaatst, maken het mogelijk om op een ecologische, economische manier en zonder rook of geuren te koken.

Het is een nieuw product binnen de biochimen, nu kunt u genieten van aangename barbecues op een terras of tuin, zonder de buren te storen met de rook en geuren van de verbranding van brandhout of kolen, en zonder de overblijfselen van as. Het kan ook overal worden geplaatst omdat het gemakkelijk te vervoeren is en geen elektriciteit nodig heeft voor de werking ervan.

De verbrandingstank van model BB02 heeft een capaciteit van 1,5 L die een maximale duur van de vlam mogelijk maakt tussen 3 en 5 uur. Net als de rest van de biochimneys, is er een minimale hoeveelheid CO2 en waterdamp, vergelijkbaar met de verlichting van een paar kaarsen.

Het kookoppervlak van de plaat is 47.5x30 cm.

features

- Biobrandstofbarbecue
-Maatregelen (LxPxH): 47.5x32.5x29 cm
- IJzeren gietijzeren ijzer.
- koken op het oppervlak van 47,5x30 cm
- Capaciteit: 1 tank van 1,5 L, gemaakt van roestvrij staal, zodat de weerstand ervan een veilige garantie is. Het bevat keramische vezels voor meer veiligheid.
- Geen geuren, geen dampen, geen as.
-Onafhankelijk van een andere energiebron, zoals gas of elektriciteit.
- Omvat gereedschap voor het afsluiten ervan.