Bio-ethanol kachel zonder installatie SILENUS

Productnr.: 1356

€ 1.099,00
incl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 1-8 Werk dag(en)

Beschrijving

Bio-ethanol kachels bieden een alternatief voor traditionele haarden en kachels voor degenen die willen genieten van een vuur met echte vlammen zonder de noodzaak van werken of installaties. Ze werken dankzij een Alcohol van natuurlijke oorsprong en een hoog energetisch vermogen, waardoor een gevoel van bijna onmiddellijke warmte wordt bereikt. Deze Alcohol behorend tot het assortiment van hernieuwbare energieën, geeft alleen waterdamp af in een zwakke hoeveelheid op het moment van verbranding, waarmee je ook dampen en as kunt vergeten.

Met de SILENUS-kachel kunt u genieten van een gezellig huis in uw woonkamer of een andere kamer om de warmte van de vlammen te voelen met een unieke en charmante sfeer.

features

Geschikt voor gebruik binnenshuis zonder werken of installaties. Het heeft geen rookafvoer nodig.
Afmetingen (LxPxH): 60 x 35 x 97 cm
Geschatte warmtevraag: equivalent aan 3,0 kW
Afwerking: staal
Capaciteit: 1 1.5L tank gemaakt van roestvrij staal, dus de weerstand is een veilige garantie.
Echte vlammen, gevoel van bijna onmiddellijke warmte
Schoon, rookvrij, asvrij en gemakkelijk te onderhouden
Onafhankelijk van een andere energiebron, zoals gas of elektriciteit
Bevat een hulpmiddel voor afsluiten
Decoratieaccessoires beschikbaar: stenen en stammen (de accessoires moeten rond de tank worden geplaatst zonder deze te bedekken om ze te blokkeren). Accessoires zijn niet inbegrepen, maar je kunt ze gemakkelijk krijgen.

De brandstof

Bio-ethanol kachels gebruiken een vloeibare brandstof van schone plantaardige oorsprong en respectvol voor het milieu. Het wordt verkregen door een volledig natuurlijk proces, door de vergisting van planten zoals suikerriet, bieten, enz. en door de destillatie van het zetmeel in tarwe en maïs.