Benson Roll - Up Automatische Luchtslanghaspel - 10 meter

Productnr.: 1349

€ 39,00
incl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 1-3 Werk dag(en)

Beschrijving

Op zoek naar een handige en duurzame luchtslanghaspel voor uw werkplaats of garage? Maak kennis met de Benson Roll-Up automatische luchtslanghaspel van 10 meter. Deze haspel is gemaakt van hoogwaardig polypropyleen en is uitgerust met een automatisch oprolsysteem voor gemakkelijk gebruik.

De Benson Roll-Up automatische luchtslanghaspel van 10 meter is de perfecte oplossing voor het opbergen en gebruiken van uw luchtslang. Dankzij het automatische oprolsysteem is het gebruik van de haspel zeer eenvoudig en kunt u de slang moeiteloos terug oprollen zonder enige moeite. Bovendien heeft de haspel een handige mechanische stop die ervoor zorgt dat de slang automatisch stopt op de gewenste lengte.

Kenmerken:

  • Automatisch oprolsysteem
  • Slanglengte: 10 meter
  • Duurzame constructie: gemaakt van hoge kwaliteit stootvast polypropyleen
  • Handige mechanische stop: stopt de slang automatisch op de gewenste lengte
  • Met draaibare ophanging (inclusief muurbeugel)
  • PU slang, maximaal werkdruk 300PSI / 8bar

De haspel is gemaakt van hoogwaardig polypropyleen, waardoor hij zeer duurzaam en stootvast is. En met de draaibare ophanging, inclusief muurbeugel, kunt u de haspel gemakkelijk aan de muur bevestigen en hem in elke gewenste richting draaien. De PU slang heeft een maximale werkdruk van 300PSI / 8bar en is geschikt voor de meeste compressorslangen.

Zoekwoorden: luchtslanghaspel, compressorslang, 10 meter